Nieuws

Bij de renovatie van voormalige corporatiewoningen in de Utrechtse wijk Kanaleneiland vindt een samenwerking plaats tussen de internationale vermogensbeheerder Aventicum Capital Management en bouwbedrijf Heijmans. Het is de eerste keer dat een buitenlandse investeerder zo omvangrijk in de Nederlandse sociale sector huurwoningen belegt, waardoor de huidige samenwerking als uniek beschouwd kan worden.


10/02/16 – Feike Siewertsz van Reesema in debat bij ‘2016: Jaar van ingrijpende Daeb/niet-daeb beslissingen’

Op 11 februari as. vindt het evenement ‘2016: Jaar van ingrijpende daeb/niet daeb beslissingen’ plaats in Amsterdam. Op het programma staan meerdere sprekers die het zullen hebben over de Diensten van Algemeen Economisch Belang (DAEB) regelgeving. Daarnaast zal vastgoedbelegger Feike Siewertsz van Reesema tijdens dit evenement in debat gaan met Peter Helfrich (managing director Nederland Patrizia Immobilien AG), Patrick van Harderwijk (partner/director NED REIM/Westplan Inventors) en Peter Appeljan (director Woningbeleggen Cyntrus Achmea Vastgoed) .


15/12/15 – Terugblik: Paneldiscussie met Feike Siewertsz van Reesema, Madeleine Maaskant, André van Stigt en Wethouder Laurens Ivens

Dit jaar werden van “De Prijzen” van 2015 van de Gemeente Amsterdam uitgereikt in PakhuisWest, waar zich ruim 800 genodigden hadden verzameld voor dit jaarlijks terugkerende evenement. Eén van de hoogtepunten van de avond was de paneldiscussie met 3 vastgoeddeskundigen; Feike Siewertsz van Reesema, Madeleine Maaskant en André van Stigt, tezamen met de Amsterdamse wethouder Laurens Ivens.
De paneldiscussie werd gevoerd aan de hand van 5 stellingen waarop zowel de deskundigen als het publiek een reactie konden geven. Naast inhoudelijke reacties had het publiek de mogelijkheid te stemmen naar aanleiding van de door de deskundigen bereikte consensus.


15/02/15 – Amsterdamse Feike Siewertsz van Reesema treedt toe als bestuurslid ULI

AMSTERDAM – Recentelijk is bekend geworden dat de in Amsterdam werkzame Feike Siewertsz van Reesema is gevraagd als bestuurslid van ULI Netherlands.

Het Urban Land Institute (ULI) is een organisatie met als doel leiding te geven in het verantwoord gebruik maken van land en in het creëren en onderhouden van wereldwijde welvarende gemeenschappen. Recentelijk is de Amsterdamse Feike Siewertsz van Reesema gevraagd voor het bestuur van ULI Netherlands. Samen met Rudy Stroink, Diederik Dam, Bob van der Zande, Jeroen van den Hamer, Donné Slangen, Anne-Marie Klijn, Gert Urhahn en Peter Haasbroek vormt hij het nieuwe bestuur.